*Waaruit bestaan de stoffen waarmee gewerkt wordt?

Ik gebruik voor alle producten de stretch tricot jersey. Deze stoffen zijn speciaal gemaakt voor de delicate babyhuid. Als dit anders is dan staat dit vermeld bij het product.
Baby velletjes houden van een hoge concentratie katoen.

Alle stoffen die gebruikt worden zijn gecertificeerd door het GOTS label. Eerlijke stoffen van zachte materialen, ideaal voor kleine kindjes.

 

*Kan ik mijn bestelling ook gewoon ophalen?

Absoluut, laat even weten wanneer je kan langskomen.


*Hoelang duurt het voor mijn bestelling klaar is?
Aangezien ieder stuk uniek is nemen wij graag onze tijd om dit mooi te maken, om die reden rekenen wij gemiddeld 2 weken levertermijn voor items die handgemaakt zijn.
Wanneer de stof uitgeput is en nieuwe moet aangekocht worden, dan reken je best op een 3 weken.

Je kan ook kiezen voor de optie SPOEDBESTELLING, d.w.z: Dan krijgt jouw bestelling voorrang op alle andere bestellingen. Hier wordt uiteraard een extra kost voor gerekend van €9.95. Voorlopig is deze optie enkel beschikbaar voor België. Meer info vind je hier


*Wat zijn de leveringskosten?

Verzendingskosten België: 5.95 EUR (max. 2kg)
Vanaf een bestelling van 75 EUR zijn de verzendingskosten voor België en Nederland gratis.

Vanaf een bestelling van 100EUR zijn de verzenkosten voor de overige buurlanden (Frankrijk, Duitsland, GH Luxemburg & Verenigd Koninkrijk) gratis.

Voor de rest van de wereld is dit vanaf 150EUR.

Afhalen: gratis

Nieuw! Woon je in Schilde? Dan kan ik jou pakketje voor 1.50€ thuis afleveren i.p.v. de standaard leverkost van 5.95€. Duidt dit gewoon aan bij de leveropties.

NIEUW: Heb je dringend je spulletjes nodig, dat kan! Kies voor de optie "spoedbestelling" en we doen er alles aan om je pakje zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen. D.w.z., dat jouw bestelling voorrang krijgt op alle andere (Wordt als eerste in rij gemaakt en als eerste verzonden). Normaal mag dit alles maximaal een weekje duren. (Voorlopig enkel voor België beschikbaar)

Voor verzending binnen België gelden deze tarieven:

9.95 € tot 2 kilo

Gratis vanaf € 150

 

*Kan ik items ruilen?

Artikelen kunnen jammer genoeg niet geruild worden, het gaat hier om hand- en maatwerk, en is daardoor niet mogelijk.

 

*Hoe was en droog ik de kledingstukken?

Voor het beste resultaat raden we aan deze stoffen met een fosfaatvrij wasmiddel in koud water te wassen met een zachte of delicate machinale cyclus. We raden ook aan om voor gebruik te wassen.
Enige vervaging als gevolg van reiniging is typisch voor deze stoffen. Dit valt vooral op bij donkere tinten. Vervaging kan worden geminimaliseerd door het gebruik van koele wasinstellingen en een zachte wascyclus.
Droogtrommel op zeer lage temperatuur en onmiddellijk verwijderen.

 

*Wat kan ik doen als ik ontevreden ben?

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, neem dan even contact met ons op via info@loekebizjoeke.be We zullen er alles aan doen om je ontevredenheid weg te nemen.

 

*Kan ik mijn aankoop laten inpakken als cadeau?

Ja hoor, in de webshop, onder de categorie "cadeauverpakking" kan je kiezen of je alles in 1 pakje wil, of apart verpakt. Als je meerdere cadeautjes wil. plaats je het juiste aantal in je winkelwagentje.

Moet niet alles verpakt worden, en heb je meerdere aankopen, schrijf dan bij opmerkingen, welke producten moeten verpakt worden tijdens het uitchecken.

 

*Worden mijn foto's gebruikt die ik doorstuur van mijn aankoop?

Deze kunnen gebruikt worden op de website onder de categorie "blije klantjes" en/of op social media. Foto's waar je kind bij op staat, worden ALTIJD, onherkenbaar gemaakt.

 

*Ik heb een cadeaubon gekregen, wat moet ik doen?

Op de waardebon staat een unieke code die bruikbaar is na de aankoop. De ontvanger van de cadeaubon, kan deze code invullen bij het uitchecken van zijn/haar aankoop in het vakje "kortingscode". Het cadeaubedrag gaat dan van het totaalbedrag. Er is geen minimum bedrag nodig bij aankoop en de bon heeft geen vervaldatum.
De tegoedbonnen hebben een waarde van 10€, 15€, 20€, 25€ en/of 50€.