Verzendkosten:

Voor verzending binnen België gelden deze tarieven:
5.95 € tot 2 kilo
gratis bij een aankoop vanaf 55€

 

Voor verzending naar Nederland gelden deze tarieven:
9.95 € tot 2 kilo
gratis verzending vanaf € 75,00

 

Voor verzending naar Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Luxemburg gelden deze tarieven:

11.70€ tot 2 kilo

gratis bij een aankoop vanaf € 75

 

Voor verzending alle overige landen wereldwijd gelden deze tarieven:

14.95€ tot 2 kilo

Gratis verzending vanaf € 150

 

NIEUW: Heb je dringend je spulletjes nodig, dat kan! Kies voor de optie "spoedbestelling" en we doen er alles aan om je pakje zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen.

D.w.z., dat jouw bestelling voorrang krijgt op alle andere (Wordt als eerste in rij gemaakt en als eerste verzonden). Normaal mag dit alles maximaal een weekje duren. (Voorlopig enkel voor België beschikbaar)

Voor verzending binnen België gelden deze tarieven:

9.95 € tot 2 kilo

Gratis vanaf € 150

Betaling:

U kan op verschillende manieren betalen:

IDeal, Overboeking, SOFORT banking, Bancontact, EPS, Giropay, KBC betaalknop, BELFIUS pay button, ING home pay & creditcard.

BE96 7310 10469305

En binnenkort met Klarna Achteraf Betalen.

 

Levering:

Nadat LoekeBizjoeke je betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling geleverd binnen de twee (2) weken. Uitzonderlijk kan dit langer duren, dit kan zijn omdat de stof uitgeput is en opnieuw aangekocht moet worden. Indien de levertijd langer is, houdt LoekeBizjoeke je op de hoogte. Natuurlijk doen wij altijd ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te versturen.
Loekebizjoeke is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke perioden bij bpost.
De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als definitieve termijn. Overschrijding van levertijden geven de koper geen recht op schadevergoedingen en/of het annuleren van het order.
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

 

Schade en aansprakelijkheid:

Onze artikelen worden altijd zorgvuldig ingepakt en gecontroleerd voor de bestelling wordt verzonden. LoekeBizjoeke is niet aansprakelijk voor beschadiging aan je bestelling door de postbezorger.
Controleer bij ontvangst het pakket op beschadiging die tijdens het transport kan ontstaan zijn. Weiger de levering indien het pakket beschadiging vertoont.
Indien er schade is gelieve ons te verwittigen binnen de acht (8) werkdagen.