Hallo! Zo leuk dat je er bent!

Ik ben Sarah, 36 jaar, en woon met mijn gezinnetje, Tom & Loewie in een gezellig bos in Schilde. Na een carrière van 12 jaar als zorgkundige in een rusthuis werd ik fulltime thuisblijfmoeder om voor ons zoontje te zorgen.

Onlangs heb ik de passie en het plezier ontdekt van het echte naaien.  

Corona brak uit en ik wilde niet alleen iets meer om handen hebben, maar ik wilde ook heel graag iets doen dat ik kon delen met anderen. Iets nuttigs, iets tastbaars.

Nu had ik al wel een naaimachine in de kast staan, (nog een verjaardagscadeautje van mijn man. Jaren geleden gekregen, maar nog nooit echt veel gebruikt) Ik schoolde mezelf bij, zocht leuke stofjes uit en ik was vertrokken!

Loewie, mijn zoontje van 2 jaar, werd prompt tot model gebombardeerd en in een mum van tijd had hij een hele garderobe in zijn kast.

En waarom hier niet iets meer mee doen?! Ik begon te naaien voor familie en vrienden, maar al snel kriebelde het om nog verder te gaan.

En nu is het zover, een eigen webshop!

Ik maak alles zelf, hier bij mij thuis. Elk kledingstuk wordt persoonlijk door mezelf geknipt, gemeten, genaaid, gekeurd, verpakt én verzonden. 

Dus, ben jij op zoek naar kinderkleding dat duurzaam, handgemaakt, uniek én origineel is? Dan ben je bij LoekeBizjoeke op de juiste plaats!

Heel veel plezier en winkelgenot, als je vragen hebt, persoonlijke aanvragen en/of opmerkingen, twijfel dan zeker niet om mij te contacteren.

Vrolijke groet!

S.

- Wereldwijde verzending

- Alles kan als cadeau verpakt worden

- Gratis verzending vanaf €55 (BE) en vanaf €75 (NL)

- Woon je in Schilde? Betaal je amper €1.50 levering

- Alles handgemaakt

- Enkel eigen ontwerpen