Hoe laat ik een kraampakket op maat maken?

Custom geboortecadeau of verrassingspakket?


Kun je niet op kraambezoek, maar wil je wel iemand super verrassen of juist feliciteren? Of ben je op zoek naar iets super origineel cadeau om af te geven op de babyborrel? 

Ook dan ga ik voor je aan de slag. Jij geeft aan mij door wat je wilt, en ik stel een op en top kraampakket samen met een eventuele persoonlijke boodschap erin.

Zijn de ontvangers gek van hun hond of kat, een automerk, een filmfiguurtje, een lievelingsdier of sport... De stoffen kunnen zo gekozen worden dat je een heel persoonlijk cadeautje kan samenstellen. Laat het gerust weten, we vinden heus wel iets.

Bijvoorbeeld: Zijn de ontvangers gek van Chihuahua's of van wielrennen? Dan ga ik op zoek naar leuke stoffen die aan die voorwaarden voldoen. Jij kiest de stof en ik ga aan de slag! Alles wordt via mail besproken en overeengekomen.

Een pakket bestaat uit een meegroeibroekje, babymuts en/of zeverslabje. Prijzen hangen af van je keuze stof en de maat. Deze zitten doorgaans tussen 25€ en 60€. Betalen doe je dan gewoon via overschrijving.

Stuur een mailtje met al je wensen en ik doe de rest.

"Service op maat, zo noemen we dat." 

Voorbeelden van enkele gerealiseerde pakketten vind je op de website.

Geef me wel wat extra tijd, want zoiets duurt natuurlijk ietsjes langer dan gebruikelijk om het goed te doen, maar het zal het wachten meer dan waard zijn.

Beloofd!