Wat is een kraamcadeau, kraampakket?

 

Een kraamcadeau is iets waar je kersverse ouders mee kan verrassen tijdens hun kraamtijd. Als je een kraamcadeau tijdens de kraamvisite geeft, wil je natuurlijk het liefste dat het iets is wat vaak gebruikt wordt en waar het jonge gezin echt iets aan heeft.

Niet iets dat op de grote stapel belandt en wat wordt vergeten.

 

Wil je verder kijken dan het geven van een knuffel? Kies dan bijvoorbeeld voor een origineel kraamcadeau dat:

  • persoonlijk is. Iets dat jouw relatie met de ouders kenmerkt of een herinnering ophaalt. Zo vergeten de kersverse ouders nooit meer van wie ze dat speciale kraamcadeau hebben gekregen.
  • een mooi moment vastlegt. Denk hierbij aan een bewaardoos, waar de ouders allerlei herinneringen in kunnen opbergen, zoals de eerste slofjes, echofoto’s en het ziekenhuisbandje van de bevalling. Ook leuk: een gipsafdrukset of het uitvergroten van het geboortekaartje op hout of canvas.
  • nuttig en handig is. Dit is vooral aan te raden bij een eerste kindje. Hiermee help je kersverse ouders bij het afvinken van hun babyuitzetlijst. Zo kan je een heuse luiertaart maken of een mooie mand vullen met hydrofiele luiers, verzorgingsproducten, speentjes en leuke rompertjes. Ouders van een tweede of derde kindje zijn ook vaak blij met een nuttig cadeau, aangezien ze vaak al een voorraad knuffels, speelgoed en misschien zelfs kleertjes hebben liggen.

 

Zoek je een origineel cadeau? Of wil je graag iets voor je mini?

Ik maak op maat gemaakte kraamcadeau's. Het kraampakket bestaat uit een meegroeibroek, babymuts en/of zeverslab.

Jij geeft aan mij door wat je wilt, en ik stel een op en top kraampakket samen met een eventuele persoonlijke boodschap erin.

Zijn de ontvangers gek van hun hond of kat, een automerk, een filmfiguurtje, een lievelingsdier of sport... De stoffen kunnen zo gekozen worden dat je een heel persoonlijk cadeautje kan samenstellen. Laat het gerust weten, we vinden heus wel iets.

Bijvoorbeeld: Zijn de ontvangers gek van Chihuahua's of van voetballen? Dan ga ik op zoek naar leuke stoffen die aan die voorwaarden voldoen. Jij kiest de stof en ik ga aan de slag! Alles wordt via mail besproken en overeengekomen.

Een pakket bestaat uit een meegroeibroekje, babymuts en/of zeverslabje. Prijzen hangen af van je keuze stof en de maat. Deze zitten doorgaans tussen 25€ en 60€. Betalen doe je dan gewoon via overschrijving.

Stuur een mailtje met al je wensen en ik doe de rest.

"Service op maat, zo noemen we dat." 

Voorbeelden van enkele gerealiseerde pakketten vind je op de website.

Geef me wel wat extra tijd, want zoiets duurt natuurlijk ietsjes langer dan gebruikelijk om het goed te doen, maar het zal het wachten meer dan waard zijn.

Beloofd!

Tot snel.

info@loekebizjoeke.be

Bij deze voorbeelden waren de ontvangers gek op wielrennen en hun hond, een boxer, Hugo.