Wat zijn meegroeibroekjes?

 

ZO HANDIG: Meegroeibroekjes!

Het eerste jaar groeit je baby zo snel, dat hij soms na een maand al een grotere kledingmaat nodig heeft. De kans is dus groot dat hij een outfit maar enkele keren kan aandoen, en dat is zonde natuurlijk. Deze meegroeibroekjes zijn de perfecte duurzame oplossing!

WAT ZIJN MEEGROEIBROEKJES?
Ook gekend als de "Grow-with-me-pants" Deze broekjes groeien met je baby mee. De band aan de taille en de ribboord aan de voetjes kan je omplooien om een maatje te winnen, dus langer plezier van hetzelfde broekje.

HOE WERKEN MEEGROEIBROEKJES?
Wil je het broekje één maatje groter maken? Rol dan de omslag aan de voetjes af. Je kan een broekje twee maten doen groeien door de tailleband én de ribboord aan de voetjes allebei om te plooien.
Dus... heb je een meegroeibroek in maat 6 maand, dan kan je er een maat 9 maand van maken door de ribboord aan de voetjes of de tailleband om te rollen. Als je de ribboord én de tailleband omrolt, dan krijg je maat 12 maanden.

VOORBEELD: maat 6 maanden
*Voetjes omrollen = maat 9 maanden
*Tailleband omrollen = maat 9 maanden
*Voetjes én tailleband omrollen = maat 12 maanden

 

Dus heerlijk duurzaam en lekker praktisch!

 

Meegroeibroekjes zijn gemaakt van een soepele tricot stof en zitten heel comfortabel door de brede stretch tailleband. Deze baby broekjes hebben een comfortabele pasvorm met weinig naden. Je kan dit babybroekje heel tof combineren met een effen romper of t-shirt.

Bij Ateljee Loekebizjoeke vind je een uigebreid assortiment meegroeibroekjes. Je kan daar ook broekjes op maat laten maken, je kiest de stof en de maat helemaal zelf.